Normal, Partyland ja Vallila Pop-Up avataan 24.3.!

Normal, Partyland ja Vallila Pop Up saapuvat Forumiin!

Forum-perhe saa jälleen kolme uutta jäsentä, kun tanskalainen päivittäistavaraketju Normal, maailman suurin juhlatarvikeliike Partyland ja suomalaisten kotien suosikki Vallila Pop Up avaavat myymälänsä aivan Jyväskylän ytimeen. Kaikkien liikkeiden avajaisia vietetään torstaina 24.3. klo 10–, jolloin kannattaa tulla paikan päälle nauttimaan iloisesta tunnelmasta, katsastamaan uudet tuotteet ja ihmettelemään juhlahulinaa.

Normalin, Partylandin ja Vallila Pop Upin löydät 3. kerroksesta Kauppakadun tasolta, mutta juhlatunnelma ulottuu aina pohjakerroksesta kattoon saakka. Katso tästä alta avajaispäivän ohjelma ja mahtavat somekisat!

Normal avaa vihdoin ovensa!

Normal on tanskalainen päivittäistavaraketju, jonka tuotevalikoimasta löydät paljon tunnettuja merkkejä eri tuotekategorioissa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, meikkejä, naposteltavaa ja siivoustuotteita. Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset!

Avajaispäivänä Normalin liikkeen edustalla tapahtuu vaikka mitä! Tule osallistumaan hauskoihin kilpailuihin, nappaamaan ilmapallo ja tietysti kurkkaamaan parhaat uutuudet paikan päältä!

Osallistu somekisaan ja voita 50 euron lahjakortti Normaliin!

Hyppää avajaistunnelmaan jo etukäteen osallistumalla somekisaan Forumin IG:ssä – katso tarkemmat osallistumisohjeet!

JUHLAT ALKAVAT PARTYLANDISTA!

Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju, jonka myymälöitä löytyy tänä päivänä lähes jokaiselta mantereelta. Partylandista löydät kaiken, mitä tarvitset bileisiin, ristiäisiin, häihin, lasten juhliin tai yritystapahtumiin. Valikoimaan kuuluu hatut, torvet, koristeet, lautaset, mukit, konfetit, pinjatat, heliumpallot – ja paljon paljon muuta!

Avajaispäivänä Partyland laittaa bileet pystyyn! Luvassa on myös hauskoja kilpailuja, kuten selfieseinä-kuvakilpailu ja arvontoja, joista voit voittaa ilmapalloja sekä paljon muita juhlatarvikkeita. Aloita juhlat Partylandista!

Vallila Pop Upista kaunista kotiin!

Vallila Pop Up on varmasti kaikille tuttu tekstiili- ja sisustusliike, josta löydät kaikkea ihanaa kotiin. Upeita kuoseja ja kauniita käyttötavaroita on saatavilla entisen KappAhlin tiloista 3. kerroksesta aina elokuun loppuun saakka.

Avajaispäivänä Vallila Pop Upissa on iso kasa mahtavia tarjouksia! Löydä mm. pussilakanasettejä, mattoja, koristetyynynpäällisiä ja verhoja uskomattomiin avajaispäivän hintoihin. Tervetuloa!

ÄLÄ MISSAA NÄITÄ,

TILAA UUTISKIRJE!

Tilaa meidän uutiskirje, niin saat kutsut tapahtumiin ja parhaat tarjoukset suoraan sun sähköpostiin!

Forum Jyväskylä -uutiskirje