Juhlia, juhlia kaikkialla! – Lahjavinkit valmistuneelle

Tuliko tänä keväänä lakki taloon tai kilahtiko postiluukusta valmistujaiskutsu?

Alkukesä on juhlien ihaninta aikaa, mutta kekkerit tuovat mukanaan yleensä kaikenlaista häslinkiä ja pään raapimista. Mitä lahjaksi valmistuneelle? Onko Mariskooli vielä in vai out?

Me Forumilla ollaan koottu sulle lyhyt vinkkilista, josta löydät sopivan lahjaidean jokaiselle valmistuneelle – niin perinteistä kuin uutta.

Lahjavinkkejä valmistuneelle

Kauneutta ja hemmottelua

Tuoksu
Lahjansaajan tyyliin sopiva hajuvesi tai after shave on mukava personoitu lahja, eikä oikein valittuna jää varmasti hyllyyn pölyttymään.

Ihovoiteet ja seerumit
Ihonhoito on nyt suurinta huutoa, joten nappaa ylellinen voide tai seerumi lahjakassiin.

Luomiväripaletti
Laadukas luomiväripaletti on monipuolinen ja käytännöllinen lahja jokaiselle kosmetiikan ystävälle <3

Kampaamolahjakortti ja -tuotteet
Anna lahjaksi käynti kampaamossa tai parturilla, tai kokoa lahjaksi upea hiustenhoitosetti.

Ravintolalahjakortti
Mikä olisi parempaa, kuin saada lahjaksi lahjakortti omaan lempiravintolaan!

Käytännöllistä kotiin

Astiat
Kerääkö valmistunut jotain tiettyä astiasarjaa tai on muuttamassa ensimmäistä kertaa pois kotoa? Lasit, mukit, lautasen ja tarjoiluastiat ovat valmistujaislahjaklassikoita, eivätkä turhaan, sillä niille on aina käyttöä.

Ruoanlaittovälineet
Varsinkin kotoa pois muuttavalle ruoanlaittovälineet ja -tarvikkeet ovat hyödyllinen lahja. Anna lahjaksi esimerkiksi paistinpannu, kattila tai välinesetti.

Kodin piensisustustuotteet
Tuoksukynttilät, sohvatyynyt, huonekasvit ja muut pienet kodin sisustustuotteet tuovat piristystä jokaiseen kotiin. Ennen lahjan hankkimista kuitenkin varmista, ettei lahjansaaja ole allerginen kasvi- tai värivalinnoillesi.

Ylellinen lakanasetti
Laadukas lakanasetti voi parantaa nukahtamista ja tuo hemmottelun tuntua yöunille. Esimerkiksi perkaalipuuvillasta tai puuvillasatiinista valmistetut lakanat tuovat hotellimaista ylellisyyttä jokaiseen makuuhuoneeseen, ja näyttävät samalla hyvältä. Lahja kestää käytössä vuodesta toiseen.

Pienkodinkoneet
Onko valmistunut haikaillut uuden vedenkeittimen tai leivänpaahtimen perään? Entä puuttuuko kahvihifistelijältä kahvimylly papuja varten? Usein käytettävä pienkodinkone voi olla iso apu varsinkin nuorelle, mutta fondue-padat ja muut kaapin perälle katoavat kannattaa kuitenkin jättää seuraavaan kertaan.

Muodikasta mukavaa

Vaatteet ja kengät
Uusi vaate tai kengät ovat kiva yllätys erityisesti sellaiselle henkilölle, jonka koon ja tyylin tunnet hyvin. Jos et ole aivan varma, lahjakortti lempiliikkeeseen on aina varma valinta.

Korut ja kellot
Anna valmistumisesta muistoksi laadukas koru, joka kestää ikuisesti. Kurkkaa esimerkiksi miesten parissa suosittu Kalevalan Elämän roihu -korusarja tai Lumoavan hennot korut naisellisempaan makuun. Tyylikäs rannekello on myös arvostettu lahja.

Teknoa, digiä ja viihdettä

Kuulokkeet
Langattomat kuulokkeet ovat nykyaikana lähes elinehto, sillä ne kulkevat näppärästi mukana kaikkialle eivätkä sotkeudu laukussa. Langattomat nappikuulokkeet sujahtavat hiusten tai pipon alle piiloon, joten ne ovat täydelliset esimerkiksi kypärän alla tai talvipakkasilla.

Puhelin ja puhelintarvikkeet
Uusi puhelin on arvokas, mutta varmasti mieluinen ja käytännöllinen lahja erityisesti henkilölle, jonka nykyinen puhelin kaipaa jo tekohengitystä. Jos haluat hieman erikoisempaa lahjaa, tyylikkäät puhelinkuoret tai PopSocket-pidike piristävät jokaista puhelinta. Muista vain tarkistaa puhelimen malli ensin!

Pelit ja konsolit
Pelaavalle valmistujalle pelikonsoli, uutuuspeli tai toinen ohjain kaveria varten ovat takuulla mahtava startti kesälomaan! Konsolia tai peliä ei kannata kuitenkaan aivan sokkona hankkia, vaan tiedustele lahjansaajalta etukäteen mitä hän toivoo.

Digitaaliset viihdepalvelut
Lahja voi olla myös täysin materiaaliton. Anna lahjaksi esimerkiksi ilmainen jakso äänikirja-, musiikintoisto- tai viihdestriimauspalveluita. Urheilufanille maistuu varmasti myös urheilukanavapaketti, jonka kautta pääsee katsomaan pelejä ympäri maailmaa.

Ja jos et osaa päättää…

… lahjakortti on aina oikea valinta! Kysy meidän liikkeiltä lisää lahjakorteista.

 

Kurkkaa tästä alta myös meidän liikkeiden uusimmat edut ja vinkit kesän juhliin!

 •  
  Kytölän Kello ja Kulta
  SUVIALE
  Lähes kaikki -20%

   
  Lue lisää
 •  
  NP Housukauppa
  Tasarahalla
  alkaen 30 €

   
  Lue lisää

lehdet4