Meillä on joulun kunniaksi aivan huipputarjous!

Osta mistä tahansa kampanjassa mukana olevasta liikkeestä vähintään 10 eurolla, niin saat seuraavalla ostokerralla –10% yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta tai palvelusta!

Kun ostat 17.11.–10.12.2023 välisenä aikana mistä tahansa alla olevista Forumin liikkeistä vähintään 10 eurolla, saat ostoksesi mukana –10% kupongin. Kupongin voit hyödyntää seuraavalla ostokerralla missä tahansa alla olevan listan liikkeessä yhteen normaalihintaiseen tuotteeseen tai palveluun. Katso tarkemmat kampanjaehdot alempaa.

Nyt kannattaakin siis keskittää joulun ostokset Forumiin!

Mukana olevat liikkeet:

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Kampanjan ehdot:

Kuponkeja on jaossa 17.11.–10.12.2023 välisenä aikana kampanjassa mukana olevissa Jyväskylän Forumin liikkeissä oston ylittäessä 10 euroa. Kupongit ovat voimassa 17.11.–24.12.2023 ja niitä on saatavilla vain rajatusti. Kuponki on mahdollista käyttää seuraavalla ostokerralla yhteen normaalihintaiseen tuotteeseen tai palveluun kampanjassa mukana olevissa Jyväskylän Forumin liikkeissä.

Kuponkeja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuuksiin, ja niitä voi käyttää vain kerran. Alennus lasketaan oston edullisimmasta tuotteesta / palvelusta. Forum pidättää oikeuden muutoksiin.

blank

Hurauta autolla alaparkkiin!

Haluamme tehdä jouluostosten tekemisestä mahdollisimman helppoa. Nyt saat Forumin parkkihallissa ensimmäiset kaksi pysäköintituntia* kauppakeskuksen aukioloaikoina täysin ilmaiseksi joka päivä aina aattoon saakka!

Ei siis tarvitse ihmetellä, mihin sitä auton laittaisi keskustavisiitin ajaksi.

 

* Huomaathan, että kahden tunnin jälkeen hinnoittelu jatkuu 3. tunnin kohdalta. Katso hinnasto.