Paluu opiskeluihin tai töihin? Valmistaudu syksyyn!

Kesän lämpimät päivät väistyvät pikku hiljaa, ja syksy tuo mukanaan uudet alut – niin koululaisille, opiskelijoille kuin töihin palaaville. Forumista löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuseen syksyn starttiin.

Koulutarvikkeet kuntoon!

Olitpa sitten peruskoululainen, lukiolainen tai korkeakouluopiskelija, oikeat välineet tekevät oppimisesta sujuvampaa. Meidän liikkeistä löydät laajan valikoiman kyniä, vihkoja ja muita opiskelutarvikkeita, jotka tekevät uuden oppimisesta inspiroivaa. Valitse tyylisi mukaan!

Tyylillä uuteen kauteen

Syksy on täydellinen hetki päivittää vaatekaappi. Forumin liikkeistä löydät viimeisimmät muotitrendit, jotka pitävät sinut tyylikkäänä ja lämpimänä matkalla kouluun, luennolle tai töihin. Mukavat farkut, monikäyttöiset neuleet ja laadukkaat kengät ovat ehdottomia syksyn suosikkeja. Meiltä löydät myös siistit toimistovaatteet, jotka antavat itsevarmuutta työarkeen palatessa.

Älä myöskään unohda viimeistä silausta, eli koruja, kelloja ja muita asusteita.

Uusi ilme – uusi sinä!

Nyt on oiva aika päivittää vaatteiden lisäksi myös lookia. Miten olisi uudet silmälasit tai meikkityyli? Uuden kokeileminen piristää aina, ja Forumin optikko- ja kosmetiikkaliikkeet ovat ideoita pullollaan!

Digiä oppimisen ja työn tueksi

Tänä päivänä niin opiskelu kuin työskentely edellyttävät jos jonkinlaista vehjettä ja laitetta.

Tarvitsetpa uuden liittymän, tabletin tai puhelimen, Forumin elektroniikkaliikkeistä löydät uusimmat mallit. Ja muistahan kysäistä myyjiltä vinkkejä sopivan laitteen valintaan.

ARTIKKELIT